„Hartia este doar pentru scris?”

Desi pe alte meleaguri reciclarea este folosita in multe domenii, la noi in tara acest obicei nu este foarte des intanit. Motivul este ca fie nu stim cum, pentru ca nu avem o educatie in acest sens, fie ca suntem prea comozi pentru acest obicei. O modalitate de reciclare este aceea de a prelucra un deseu in vederea refolosirii acestuia ( ex: plasticul care este transformat intr-un plastic de calitate inferioare). O alta modalitate este de a transforma un obiect uzat intr-un alt obiect, folosit pentru alt scop decat acela initial (ex. PET – uri folosite ca vaze).
Dar oare putem sa transformam ceva vechi si nefolositor  intr-un obiect de arta? Avem cateva exemple care ne demonstreaza acest lucru.
Multi artisti au folosit PET-uri, hartie, cartoane, metale, pentru a crea obiecte utile sau chiar adevarate opere de arta. Tot ceea ce avem nevoie este imaginatie si curajul de a incerca ceva nou, original.

Proiect Hobby Handmade – “Hartia este doar pentru scris”

       Luna aceasta, impreuna cu membrele Forumului Hobby Handmade, am lucrat la un proiect avand ca tema reciclarea hartiei. Acesta se numeste “Hartia este doar pentru scris?”. Fiecare  a venit cu o lucrare realizata din hartie folosita, ziare sau carti vechi. Obiecte mici, mari, dar inedite au fost create pentu a demonstra ca hartia nu-i doar un obiect pentru scris, care este folosit si apoi aruncat.

Am realizat un pandantiv  quilling, din paginile unei carti vechi

Puteti sa admirati toate lucrarile inscrise la acest proiect pe Forumul Hobby Handmade sau citind ‘Revista Hobby Handmade’

 

Reclame

2 răspunsuri

  1. A fost o provocare cu obiecte uimitoare,pentru mine!!Toate ati avut lucrari la care eu una nu m-as fi gandit dar deosebite!!

  2. Suuuuuuuuuuuuper!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: